El gerent de Proaguas defén el paper de les Diputacions en la gestió dels servicis d’aigua potable i clavegueram

Durant les jornades del XXXV Congrés de l’Associació Espanyola d’Abastiment d’Aigua i Sanejament, celebrat els dies 27, 28 i 29 de Març a València, el gerent de Proaigües, Antonio Carbonell, va exposar la necessitat de millorar l’eficiència en la prestació del servici d’aigua potable i clavegueram, en els municipis de menor població per diferents motius.

L’escassetat de recursos humans a nivell municipal per a l’adequada gestió d’estes ferramentes, es traduïx generalment en una falta d’operativitat real de la xarxa, així com un manteniment inadequat de les inversions realitzades. Igualment, la falta d’homogeneïtat i una certa arbitrarietat en els criteris empleats en la fixació de les taxes municipals pagades pels usuaris, reflectix grans diferències en el seu valor entre municipis semblants quant a grandària, proximitat i estructures hídriques.
Continue reading…


El laboratori de Proaguas àmplia l’acreditació d’ENAC en la determinació de metalls i contaminants orgànics

Les tècniques instrumentals acreditades suposen una major sensibilitat de detecció, una elevada resolució de compostos i una major eficàcia en el tractament de mostres.

Esta acreditació incrementa la capacitat de laboratori per a la prestació dels servicis relatius al control d’aigües de consum dels municipis de la província, així com el seguiment de la qualitat de les aigües continentals que realitza l’Àrea de Cicle Hídric de la Diputació Provincial d’Alacant. D’esta manera, la inversió realitzada en els últims anys reflectix la ferma aposta de l’empresa a fi de millorar la infraestructura del laboratori, en matèria d’equipament, programari i instal·lacions. Continue reading…


Ibermutuamur reconeix la labor en prevenció i reducció de la sinistralitat laboral de Proaguas

Proaiguas va arreplegar el diploma acreditatiu en un acte organitzat per la Mútua

En total, s’atorguen a Alacant prop de 230.000 euros en incentius a la prevenció i reducció de la sinistralitat laboral

Ibermutuamur, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social, ha reconegut, amb l’incentiu “Bonus” corresponent a l’exercici 2014, la labor de Proaigües, junt amb altres 63 empreses d’Alacant, en la prevenció i reducció de la sinistralitat laboral, demostrant el seu compromís amb la seguretat i salut dels seus treballadors.

El director d’Ibermutuamur a Alacant, Rafael Patrocini Rodríguez Gómez, ha fet entrega d’un diploma acreditatiu d’este reconeixement al nostre Gerent, Antonio Carbonell Pastor, en un acte organitzat hui per la Mútua en la seua seu alacantina. Continue reading…